Αρχική Σελίδα

Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd.

Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd. Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd. Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd. Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CY
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η φωτοηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Chenyu Hubei, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχεται στη συστηματικές και στρατηγικές έρευνα και την ανάπτυξη των οπτικοηλεκτρονικών συσκευών. Η επιχείρηση βρίσκεται στο κτήριο Aier, περιοχή Xian'an, πόλη Xianning. Συμμετέχει κυρίως στην έρευνα, τις πωλήσεις και τις τεχνικές υπηρεσίες των υποσυστημάτων οπτικών επικοινωνιών για τα οπτικά παθητικά συστατικά. Τα προϊόντα είναι κυρίως οπτικά παθητικά τμήματα κυματοδηγού όπως ο επίπεδος οπτικός θραύστης τύπων κυματοδηγού (θραύστης PLC), το παραταγμένο κιγκλίδωμα το (AWG) κυματοδηγού και ο μικροσκοπικός διευθετήσιμος εξασθενητής (MEMS VOA).
Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει καθιερώσει τα προηγμένες εργαστήρια Ε&Α και τις γραμμές παραγωγής προϊόντων, που προσελκύουν έναν μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας επαγγελματιών. Η επιχείρηση έχει συνδέσει πάντα το μεγάλο ενδιαφέρον με την επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, και η ισχυρή δύναμη έρευνας και ανάπτυξης έχει παράσχει την προστασία για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Τα προϊόντα έχουν αναγνωριστεί από τη βιομηχανία.
Η επιχείρηση έχει τώρα τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας όπως η σύζευξη PLC, η παραγωγή FA, και τα οπτικά συστήματα δοκιμής Agilent. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει μια κλίμακα βιομηχανικής παραγωγής με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 1,8 εκατομμύριο καναλιών.
Σαν προσανατολισμένη προς τις εξαγωγές επιχείρηση, περισσότερο από 85% των προϊόντων μας πωλούνται στο εξωτερικό, όπως η Ινδία, τα Ε.Α.Ε., η Γερμανία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Νότια Κορέα, η Ρωσία, κ.λπ. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις τηλεπικοινωνίες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, την εφαρμοσμένη μηχανική δύναμης, και άλλες. βιομηχανία.
«Ακριβής, η τελειότητα, αλήθεια-που επιδιώκει, και που υποστηρίζει» είναι ο βιομηχανικός σκοπός μας. Η επιχείρηση επιμένει στην ποιότητα πρώτα, όλοι για την αρχή εξυπηρετήσεων του πελάτη, και χτίζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας ήχου και ένα σύστημα υπηρεσιών αγοράς. Η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001, πιστοποίηση προϊόντων ελαστικών αυτοκινήτου και ούτω καθεξής. Η επιχείρηση από το σχέδιο προϊόντων, που κατασκευάζει στη εξυπηρέτηση πελατών σύμφωνα με το ποιοτικό σύστημα ISO9001, την ταϊλανδικό πιστοποίηση και Telcordia προϊόντων και άλλους εσωτερικό και διεθνή πρότυπα για τον αυστηρό έλεγχο, για να παρέχει στους πελάτες την πρώτης τάξεως τεχνολογία, τα πρώτης τάξεως προϊόντα και την πρώτης τάξεως υπηρεσία.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Chenyu Photoelectric Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jade

Τηλ.:: 8618602720121

Φαξ: 86-715-8041577

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)